Κωστής Γραμματικός
Κουκουναριές
Σκιάθος 37002
24270 49360
6947 818493

COVID -19

Το ΜΑΓΔΑ δεσμεύεται για την πλήρη υιοθέτηση των ελληνικών υγειονομικών πρωτοκόλλων υγιεινής λειτουργείας τουριστικών καταλυμάτων. Θα καλωσορίζουμε τους επισκέπτες μας διατηρώντας πάντα τα μέτρα και τις αποστάσεις ασφαλείας.

Σύνοψη των μέτρων που λαμβάνονται είναι:

Το check-in τώρα είναι στις 16:00 και το check-out στις 11:00, έτσι ώστε οι διαδικασίες να μπορούν να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια και να εξασφαλιστεί επιπλέον χρόνος για τον λεπτομερή καθαρισμό των δωματίων.

Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι απαραίτητη πρακτική στο περιβάλλον του καταλύματος μας. Λάβετε υπόψη τους άλλους επισκέπτες και διατηρήστε απόσταση 2 μέτρων. Ειδικός προστατευτικός εξοπλισμός χρησιμοποιείται από το προσωπικό και αποφυγή χειραψιών.


Συνίσταται η αποφυγή καθημερινής καθαριότητας του δωματίου. Καθαριότητα δωματίων πραγματοποιείται κάθε δύο μέρες ενώ αλλαγή σεντονιών και πετσετών πραγματοποιείται δυο φορές την εβδομάδα. Εάν ο επισκέπτης επιθυμεί συχνότερη καθαριότητα μπορεί να το δηλώσει κατά την άφιξη. Τα δωμάτια καθαρίζονται λεπτομερώς και απολυμαίνονται πριν το check-in. Προκειμένου να επιτευχθούν τα πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής, διακοσμητικά αντικείμενα έχουν αφαιρεθεί από τα δωμάτια.


Ο ιματισμός πλένεται στους 70°c και άνω, καθαρά και λερωμένα μεταφέρονται στα πλυντήρια σε ξεχωριστές σακούλες οι οποίες μετά καταστρέφονται.


Τα κλειδιά απολυμαίνονται και βρίσκονται στην πόρτα κατά την άφιξη και αφήνονται στην πόρτα (ή την θυρίδα) κατά το check out. Τα χειριστήρια AC απολυμαίνονται πριν από κάθε άφιξη και καλύπτονται με μεμβράνη.


Σε περίπτωση εκδήλωσης ύποπτων συμπτωμάτων από επισκέπτη θα ακολουθήσουμε το Σχέδιο Δράσης όπως ορίζεται από τη νομοθεσία του Υπουργείου Υγείας.


Σύμφωνα με τα προκαθορισμένα πρωτόκολλα, οι ομπρέλες γύρω από την πισίνα και οι ξαπλώστρες έχουν αυξημένη απόσταση και απέχουν τουλάχιστον 2 μέτρα μεταξύ τους και προς κάθε κατεύθυνση.


Ο μέγιστος αριθμός ατόμων για την πισίνα είναι ένα άτομο ανά 5 τ.μ. της επιφάνειας νερού. Πριν και μετά τη χρήση της, οι πελάτες πρέπει να κάνουν ντους. Συνιστάται να πλένετε τα πόδια σας πριν μπείτε στης πισίνα, καθώς η συνεχής χρήση αντιολισθητικών σαγιονάρων έξω. Μην χρησιμοποιείτε της πισίνα σε περίπτωση δερματικών παθήσεων, ανοιχτές πληγές, κτλ.


Οι επισκέπτες παρακαλούνται να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας και να συμμορφωθούν με τους σχετικούς κανόνες του COVID-19 για να ελαχιστοποιήσουν οποιαδήποτε έκθεση στον ιό. Οι επισκέπτες αναγνωρίζουν τη μεταδοτική φύση του COVID-19 και τον κίνδυνο έκθεσης ή μόλυνσης από τον ιό; για το λόγο αυτό το ΜΑΓΔΑ δεν αποδέχεται καμία ευθύνη και οι επισκέπτες συμφωνούν να παρακρατήσουν το ΜΑΓΔΑ από οποιεσδήποτε αξιώσεις οποιουδήποτε είδους προκύπτουν ή σχετίζονται με αυτές.


Σε περιπτώσεις κατά τις οποίες εμφανίζεται ασθένεια κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, ενημερώστε μας. Αν η ασθένεια είναι σοβαρή, μπορεί να σας ζητηθεί να λάβετε κατάλληλη υγειονομική περίθαλψη από κοντινή υγειονομική μονάδα. Κατά τη διάρκεια επιδημιών, δικαιούμαστε να λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα κατά την κρίση μας ή όπως απαιτείται από το καθορισμένο πρωτόκολλο των τοπικών αρχών.


Έχουμε αναπτύξει την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με το EU GDPR, η οποία περιλαμβάνει την συλλογή προσωπικών δεδομένων προκειμένου να συμμορφωθεί με την πρόληψη της διάδοσης της ασθένειας COVID-19 και τις οδηγίες για τη δημόσια υγεία των ελληνικών αρχών.


Ενημερωτικά φυλλάδια πληροφοριών υπάρχουν πλαστικοποιημένα ώστε να αποστειρώνονται.

Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης


Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού

ΕΟΤ

MHTE: 0756K131K0225800