Κωστής Γραμματικός
Κουκουναριές
Σκιάθος 37002
24270 49360
6947 818493

Πως να έρθετε

Σκιάθος - Παλιό λιμάνι

Από πολλές ευρωπαϊκές πόλεις υπάρχουν απευθείας πτήσεις για Σκιάθο, όπως και αεροπορική σύνδεση με την Ολυμπιακή και την Sky Express από Αθήνα.

Από Άγιο Κωνσταντίνο και Βόλο υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια πλοίων και ταχυπλόων. Αν έρχεστε από Αθήνα, το κοντινότερο σε εσάς λιμάνι είναι αυτό του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ αν έρχεστε από Θεσσαλονίκη σας εξυπηρετεί καλύτερα το λιμάνι του Βόλου.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Σκιάθου και το λιμάνι απέχουν μόνο 13 χλμ από το συγκρότημα ή 20 λεπτά οδικώς.

Η πιάτσα των ταξί βρίσκεται ακριβώς έξω από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου, ενώ στο λιμάνι βρίσκεται ακριβώς εκεί που φτάνουν τα πλοία, επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου. Το ταξί μέχρι το Μάγδα κοστίζει περίπου €28.

Αν χρησιμοποιήσετε το λεωφορείο θα πρέπει να κατεβείτε στη στάση "Σταμέλος", η οποία βρίσκεται δίπλα στο σουπερμάρκετ “First”. Ακολουθείστε τον τσιμεντένιο δρόμο μεταξύ του σουπερμάρκετ και του μπαρ "Σταμέλος" και μετά από 100 περίπου μέτρα θα δείτε έναν χωματόδρομο στο αριστερό σας χέρι ο οποίος οδηγεί στο Μάγδα.

Αν έρχεστε με αυτοκίνητο, από τον περιφερειακό ακολουθήστε τη σήμανση "προς Κουκουναριές". Μετά από περίπου 12 χλμ θα δείτε στο δεξί σας χέρι το ξενοδοχείο "Σκιάθος Παλλάς" και στη συνέχεια, μετά από περίπου 300 μέτρα αναζητήστε το σουπερμάρκετ “First”, όπου και θα στρίψετε δεξιά. Στη συνέχεια ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες.

Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης


Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού

ΕΟΤ

MHTE: 0756K131K0225800