Κωστής Γραμματικός
Κουκουναριές
Σκιάθος 37002
24270 49360
6947 818493

Όροι Χρήσης

Η ιστοσελίδα magda.gr παρέχει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες / μέλη της με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης.

Παρακαλείσθε να διαβάσετε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών, προτού προβείτε στη χρήση του δικτυακού τόπου magda.gr

Η πρόσβαση καθώς και η χρήση του magda.gr, υποδηλώνει την ΑΠΟΔΟΧΗ εκ μέρους σας των όρων χρήσης.

Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος


Στον ιστότοπο μας magda.gr σεβόμαστε τα προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών που εισέρχονται στο διαδικτυακό μας χώρο. Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για το είδος των δεδομένων που συλλέγουμε καθώς και για τον τρόπο που τα χρησιμοποιούμε. Θα ενημερωθείτε επίσης για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε την ακρίβεια των πληροφοριών και τον τρόπο με τον οποίο θα διασφαλίσετε τη διαγραφή των δεδομένων από το magda.gr

Τα δεδομένα συλλέγονται, επεξεργάζονται και χρησιμοποιούνται σε πλήρη συμφωνία με τους κανονισμούς προστασίας των δεδομένων της χώρας στην οποία βρίσκεται το αρμόδιο τμήμα.

Εμείς κάνουμε ό, τι είναι δυνατό για να το εξασφαλίσουμε.


Αναλυτικά

Ο επισκέπτης / χρήστης των υπηρεσιών του παρόντος ιστοτόπου magda.gr κατανοεί και αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων/υπηρεσιών παρέχεται «όπως είναι» και ο ιστότοπος αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης σχετικής με την περιορισμένη χρονική διάρκεια, τη διαγραφή, την κακή απόδοση ή την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης οποιωνδήποτε δεδομένων (data) των χρηστών ή/και οποιουδήποτε περιεχομένου προσωπικών σελίδων/υπηρεσιών.

Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του ιστότοπου και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο internet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών. Επίσης, ο επισκέπτης/χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες του ιστοτόπου.

Όταν επισκέπτεστε το magda.gr ή αποστέλλετε ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με την επιχείρηση Μάγδα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Στούντιος με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα της επιχείρησης Μάγδα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Στούντιος, κατ' αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

Περιορισμοί

Χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη ιστοσελίδα (magda.gr) απαγορεύονται ρητά τα παρακάτω:

1. Χρήση της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο που είναι ή μπορεί να είναι επιζήμιος για αυτή την ιστοσελίδα.

2. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο που επηρεάζει την πρόσβαση των χρηστών σε αυτή την ιστοσελίδα, ή χρήση αυτής της ιστοσελίδας κατά παράβαση των ισχυόντων νόμων και κανονισμών, ή με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην ιστοσελίδα, ή σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή επιχειρηματική οντότητα.

3. Συμμετοχή σε οποιαδήποτε εξόρυξη δεδομένων, συλλογή δεδομένων, εξαγωγή δεδομένων ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια δραστηριότητα σε σχέση με αυτόν τον ιστότοπο.

4. Μίμηση οποιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη/μέλους ή παραπλανητική δήλωση αναφορικά με τη σχέση ή/και συνεργασία του χρήστη/μέλους με κάποιο άλλο νομικό ή φυσικό πρόσωπο.

5. Αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου από άτομο που δεν έχει δικαίωμα να διαθέσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο βάσει νόμου ή βάσει εμπιστευτικής σχέσης.

6. Παρεμβολή στις υπηρεσίες ή διάσπαση των υπηρεσιών ή των servers ή των δικτύων που είναι συνδεδεμένα με τις υπηρεσίες του ιστοτόπου, ή παρακοή των προϋποθέσεων, διαδικασιών και κανόνων χρήσης των δικτύων αυτών.

7. Παραβίαση, με ή χωρίς πρόθεση, οποιασδήποτε τοπικής, εθνικής, ευρωπαϊκής, διεθνούς νομοθεσίας ή/και οποιουδήποτε κανόνα που έχει νομοθετική ισχύ και αφορά ή/και καλύπτει οποιαδήποτε υπηρεσία του ιστοτόπου.

8. Παρενόχληση με οποιονδήποτε τρόπο της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων άλλων χρηστών (όπως η συλλογή ή/και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών/μελών).

Δικαίωμα αλλαγών

Η επιχείρηση Μάγδα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Στούντιος (Γραμματικός Αθ. Κωνσταντίνος) διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στην εμπορική της πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Τo περιεχόμενο της ιστοσελίδας magda.gr όπως ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της επιχείρησης Μάγδα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Στούντιος (Γραμματικός Αθ. Κωνσταντίνο) και των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με την ιστοσελίδα, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε έμμεση χρήση της ιστοσελίδας και των περιεχομένων σε αυτή, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της.Στοιχεία Επικοινωνίας
Μάγδα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Στούντιος
Γραμματικός Αθ. Κωνσταντίνος
Τηλέφωνο: 24270 49360
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία Ενημέρωση 07/04/2021

Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης


Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού

ΕΟΤ

MHTE: 0756K131K0225800